Sorteer op

Black Friday

Koop je favoriete Black Friday sieraden bij Idhuna Jewels. Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 25 november! Wij hebben onze pagina al vast voor je open gezet!

We gaan hard met de Black Friday sieraden en er komen heel de dag door nieuwe aanbiedingen bij! Wees op tijd want op=op

Onze Black Friday pagina blijft online tot en met Cyber mondayBlack Friday

Zie je een artikel niet meer tussen de aanbiedingen staan? Als een artikel uitverkocht is gaat het automatisch op onzichtbaar, om het zo overzichtelijk mogelijk voor jullie te houden. Maar niet getreurd, we blijven de hele dag aanvullen en zoeken naar leuke nieuwe aanbiedingen.

Black Friday overgewaaid vanuit Amerika

Black Friday (letterlijk vertaald Zwarte vrijdag) is overgewaaid vanuit Amerika, in Amerika valt Black Friday altijd op de vrijdag na Thanksgiving. Thanksgiving valt altijd op de 4e donderdag in november. Thanksgiving is in Amerika en Canada een nationale feestdag. De dag na Thanksgiving nemen veel Amerikanen een vrije dag, Black Friday wordt daar beschouwd als het begin van de periode voor de kerstaankopen. Ook in Nederland is de Black friday tegenwoordig een trend! Eigenlijk sinds 2015 doen heel veel webshops en fysieke winkels in de winkelstraten mee aan deze gezellige koopjesdag. En dan kunnen wij bij Idhuna Jewels natuurlijk niet achterblijven. Voor Black Friday 2022 zijn wij alvast begonnen met het verzamelen van de leukste sieraden koopjes. Op deze Black friday pagina vind je de leukste sieraden in de aanbieding! Hou deze pagina in de gaten, want er komen elke dag nieuwe aanbiedingen bij!

Waarom de naam Black Friday?

Er zijn verschillende verhalen over het ontstaan van de naam Black Friday, we willen er eentje vertellen. De naam Black Friday zou dus zijn ontstaan in de Amerikaanse stad Philadelphia. De politie gebruikte de naam Black Friday omdat de koopjes dag na Thanksgiving zo ontzettend druk was, zeker qua verkeer. Het is daarmee een beetje te vergelijken met onze zwarte zaterdag tijdens de vakantie periode. Alleen dan zonder de leuke koopjes.

Black Friday oorbellen

Je kunt zo slim alvast je inkopen doen voor sinterklaas of kerst met gigantische kortingen op onze oorbellen. Kun je niet vinden wat je zocht? Op onze oorbellen pagina vind je alle oorbellen bij elkaar!

Alvast cadeautjes scoren op Black Friday

Een beetje voorwerken is natuurlijk altijd een goed idee. Zeker als je voor de Sinterklaas of kerst periode moet shoppen, kan dit erg veel tijd kosten. Het is daarom slim om alvast zo vroeg mogelijk te beginnen met het inslaan van leuke cadeautjes. Het geeft veel rust om al je cadeau's alvast in huis te hebben en je kunt lekker op je gemak de mooiste cadeautjes uitzoeken. 

Speciaal voor jou hebben wij de cadeau inpak service bedacht. Bestel je de inpak service mee met je bestelling, dan pakken wij alle sieraden alvast voor jou in en zo hoef je de cadeautjes echt alleen nog maar te geven.

Ook hebben we een aantal pagina's met cadeau suggesties gemaakt, dus heb je geen zin om de aanbiedingen of de Black Friday pagina uit te pluizen? Neem dan eens een kijkje bij onze Sieraden Cadeautjes pagina.


 

© 2007 - 2023 Idhuna Jewels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel