VAAK VERKOCHT!

Oorbellen Chirurgisch Staal Oorringen Hoops Goud Mintgroene hanger met ster

Artikelnummer: YW0288562-108
Artikel 1 van 154
€ 14,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Oorbellen Chirurgisch Staal Oorringen Hoops Goud Mintgroene hanger met ster

Deze dames oorbellen met hangers zijn gemaakt van staal in de kleur goud. Aan de oorbellen hangt een klein bedeltje in de vorm van een kraaltje met een kleine goudkleurige mini ster.

  • Afmeting van de oorbellen is 

Eigenschappen stalen oorbellen:

Oorbellen worden steeds vaker gemaakt van chirurgisch Staal, vanwege de voordelen ten opzichte van andere metalen. Door de hardheid van rvs vervormen de stalen oorbellen niet of nauwelijks. En op stalen oorbellen krijg je veel minder snel krassen als bijvoorbeeld op goud of zilver.

Een belangrijke eigenschap van staal is dat mensen met een nikkel of zilverallergie, geen problemen ervaren bij het dragen van staal. Stalen oorbellen zijn produkt en zeewater bestendig en geven niet af op de huid. Ook verkleuren ze niet.

Afmeting van de oorbellen chirurgisch staal:

Bij alle stalen oorbellen staat een afmeting, meestal in centimeters, soms in milimeters. Het is het makkelijkst om er even een lineaal bij te pakken. Zodat je een goed beeld krijgt van het formaat van de stalen oorbellen. Dit om te voorkomen dat de stalen oorbel in de werkelijkheid tegenvalt omdat het groter of juist kleiner is als je dacht.

Specificatie Omschrijving
Materiaal Staal
Kleur Goud
Merk Yehwang
Verzending Gratis bij een bestelling vanaf 50 euro
Levertijd 1 werkdag
Voordelen Idhuna Jewels Sieraden bestellen online webshop
© 2007 - 2024 Idhuna Jewels | sitemap | rss