Sorteer op
Sorteer op

Wil je smiley oorbellen kopen?

Stalen smiley oorbellen in vrolijke kleuren. De lachende smiley gezichtjes maken je al blij als je ernaar kijkt. In de beschrijving bij de oorstekers staat de afmeting. De smiley oorbellen zijn gemaakt van chirurgisch staal of zilver en zilver van kleur.

De gezichtjes op de smiley oorbellen hebben verschillende uitdrukkingen. Er zijn smiley's die lachen, maar ook smiley's die bijvoorbeeld verbaasd kijken. 

  • In de beschrijving vind je het materiaal waar de smiley oorbellen van gemaakt zijn.

Het ontstaan van de smiley

De smiley is ontstaan vanuit het typen van de emoticon. Op 19 september 1982 typte Scot Fahlmann, een computerwetenschapper zijn eerste smiley :-) en hiermee was de emoticon geboren. Vanuit deze smiley werden er door andere mensen weer variaties verzonnen op de smiley. Zoals bijvoorbeeld de droevige smiley :-(

Later kwam de neus van de smiley te vervallen en werden '_' en uiteindelijke werden de grafische smiley's ontworpen. De smiley 's zijn in de loop der jaren steeds populairder geworden, zeker met de opkomst van whats app. Je kunt je vandaag de dag niet meer voorstellen dat je in je privé gesprekken maar bijvoorbeeld ook op Facebook, geen smiley's meer gebruikt.?

De smiley en uitdrukking van emoties

Door een smiley te gebruiken in een zin zet je op een snelle en eenvoudige manier je emoties in de tekst. Of je geeft bijvoorbeeld een activiteit aan zoals dat je moe bent en wilt gaan slapen.? Smiley's zijn dus niet meer weg te denken uit onze communicatie en interactie met mensen. 

Smiley oorbellen bestellen

  • Je betaalt veilig en snel via Klarna (ook achteraf betalen)
  • Bestel je op werkdagen voor 17.30 dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden
  • Bij een bestelling vanaf 25 euro betaal je geen verzendkosten.

 

Voordelen Idhuna Jewels Sieraden bestellen online webshop
© 2007 - 2024 Idhuna Jewels | sitemap | rss