Achterkant van je oorbel kwijtAchterkant van je oorbel kwijt?

Je bent net van plan om de deur uit te gaan, en tot je grote schrik merk je ineens dat je het achterkantje van je oorbel kwijt bent. Grote paniek natuurlijk, want hoe moet je nu de deur uit zonder oorbellen. Ze waren net zo leuk! En Passen precies bij je outfit. Wij hebben voor jou de ideale snelle nood oplossing voor het verdwijnen van de achterkant van je oorbel.

Het goochel trucje met de gum voor een verloren achterkantje

Bij nood, en als snelle oplossing is het slim om een gum te zoeken, dit kan ook het gummetje op de achterkant van je potlood zijn. Je hebt dan alleen nog een scherp mes nodig. Vervolgens snij je een stukje gum af ter grootte van een achterkant van een oorbel en voila, je kunt weer met een gerust hart de deur uit, zonder je oorbellen te verliezen.

De achterkant van je oorbel terug vinden truc

Heb je nog net iets meer tijd, en je weet waar het achterkantje ongeveer gevallen is?

Dan zou je kunnen proberen om de stofzuiger erbij te pakken, en dan om het uiteinde een panty kous of een sok te bevestigen. Je gaat dan met de stofzuiger langs alle plaatsen waar de achterkant mogelijk kan liggen, mocht je de achterkant tegen komen dan blijft hij tegen de panty kous aan kleven, hopelijk heb je dan zoveel geluk dat je de achterkant van de oorbel op deze manier toch nog vindt. 

Achterkant oorbel bestellen = vandaag al verzonden

Kom je er echt niet meer uit? Dan hebben wij ook nog een oplossing voor jou, je kunt bij ons stalen achterkantjes voor oorbellen bestellen, en wel in de kleuren goud, zilver en rosé goud. Super handig, want bestel je op werkdagen voor half 6, dan worden de achterkantjes dezelfde dag nog verzonden.

Liefs Jojanneke - Idhuna Jewels

© 2007 - 2024 Idhuna Jewels | sitemap | rss