per pagina
Sorteer op
    1 - 32 van 136 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Cadeau voor oma

Wil je je oma graag verrassen met een heel mooi cadeau? Dan ben je bij Idhuna Jewels op het juiste adres. Verwen je oma en zet haar in het zonnetje met de mooiste armband, of geef bijvoorbeeld een geweldig paar oorbellen cadeau

Oma heeft altijd een speciaal plekje in het hart van kleinkinderen; bij oma mag altijd net ietsje meer als bij mama, en oma heeft altijd tijd voor jou. Met oma doe je leuke dingen, ga je gezellige dagjes uit, bak je lekkere taarten en zoek je kastanjes in het bos. Bij oma maak je mooie herinneringen waar je later met veel liefde en plezier op terug kijkt.

Wikkelarmbanden cadeau voor oma

Bij Idhuna Jewels verkopen we prachtige wikkelarmbanden, de armbanden zijn handgemaakt en allemaal net een tikkeltje anders qua kleur en stijl. De wikkelarmbanden zijn óf gemaakt van leer, of van leer gecombineerd met een mooie kwaliteit imitatie leer. 

Het is zeker de moeite waard om eens rond te kijken op de pagina van onze wikkelarmbanden.

Ketting cadeau voor oma

Ben je op zoek naar een mooie ketting voor oma? Bij Idhuna Jewels verkopen we kettingen gemaakt van verschillende materialen en van verschillende lengtes. Kettingen met kralen of een stainless steel ketting, we hebben voor elk wat wils. De kralen kettingen zijn er in vrolijke kleuren volgens de laatste mode trends van dit seizoen en onze stalen hals kettingen zijn verkrijgbaar in de kleur zilver of goud.

Een cadeau voor oma makkelijk bestellen bij Idhuna Jewels

Een cadeau voor oma bestel je snel en makkelijk bij Idhuna Jewels. Bij een bestelling vanaf 25 euro betaal je geen verzendkosten en het cadeau voor oma wordt zorgvuldig verpakt naar u toe verzonden in een neutrale verpakking.

Voordelen van een cadeau voor oma bestellen bij Idhuna Jewels

© 2007 - 2024 Idhuna Jewels | sitemap | rss