Sorteer op
 • Cadeau Inpak Service
  Cadeau Inpak Service

  Cadeau Inpak Service
  Met onze cadeau service pakken wij alle sieraden mooi voor je in. Je bestelling mooi ingepakt en verstuurd zodat je het meteen cadeau kunt geven.

  Wil je het cadeau rechtstreeks naar degene laten versturen

  € 0,99
 • Sinterklaas Cadeau Inpak Service
  Sinterklaas Cadeau Inpak Service

  Sinterklaas Cadeau Inpak Service
  Met onze Sinterklaas cadeau service pakken wij alle sieraden mooi voor je in. Je Sinterlaas bestelling mooi ingepakt en verstuurd zodat je het meteen cadeau kunt geven.

  Wil je het Sinterklaas

  € 0,99
 • Kerst Cadeau Inpak Service
  Kerst Cadeau Inpak Service

  Kerst Cadeau Inpak Service
  Met onze Kerst cadeau service pakken wij alle sieraden mooi voor je in. Je Kerst bestelling mooi ingepakt en verstuurd zodat je het meteen cadeau kunt geven.

  € 0,99

Inpak Cadeau service Cadeau inpak Service

Jouw sieraad mooi ingepakt? Dat kan met onze cadeau service! We pakken de sieraden met liefde voor jou in! Dus heb je een heel mooi sieraad gevonden en wil je dit graag cadeau geven? Wij hebben speciaal voor jou mooie cadeau verpakkingen uitgezocht, waar je uit kunt kiezen. 

De sieraden worden met zorg voor je ingepakt en zijn een feestje om weg te geven!

Dus heb je een verjaardag, of ga je bijvoorbeeld op ziekenbezoek en heb je geen tijd om een cadeautje te kopen in een fysieke winkel? Wij versturen elke werkdag, dus het cadeau wordt snel geleverd.

Bestelling laten versturen als cadeau

Wil je de sieraden als cadeau laten versturen naar de jarige, of iemand die wel een opsteker kan gebruiken? Dat kan! Je vult dan bij het aflveradres de naam en het adres is van de ontvanger van het cadeau en wij zorgen dat het cadeautje zo snel mogelijk wordt verzonden.

Wij verkopen verschillende soorten cadeau's:

Voor de cadeau inpak service vragen wij een kleine vergoeding, dit is niet alleen voor het mooiste Kerst cadeau inpak servicepakpapier, de stickers, linten en cadeau zakjes, maar ook om jouw cadeautjes in een stevige verpakking te versturen. Alle cadeautjes worden verzonden in een brievenbus doosje zodat wij er zo zeker mogelijk van zijn dat de cadeautjes mooi glad en onbeschadigd bij jou aankomen.

Cadeau verpakkingen los bestellen

Vind je onze cadeau zakjes helemaal geweldig? Wij verkopen ze ook los! Je kunt onze mooie pastel kleurige cadeauzakjes vinden op de speciale pagina met alle cadeau zakjes.

Kerst cadeau inpak Service

Je kunt bij ons ook terecht voor kerst cadeautjes, hiervoor hebben we geweldig kerstpapier voor jou ingekocht! Zodat je de mooiste kerst cadeautjes weg kunt geven.

 

© 2007 - 2023 Idhuna Jewels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel