Inpak Cadeau service Cadeau inpak Service

Jouw sieraad mooi ingepakt? Dat kan met onze cadeau service! We pakken de sieraden met liefde voor jou in! Dus heb je een heel mooi sieraad gevonden en wil je dit graag cadeau geven? Wij hebben speciaal voor jou mooie cadeau verpakkingen uitgezocht.

Bij Idhuna Jewels willen we jouw sieraden extra speciaal maken. Daarom bieden we een gratis inpakservice aan! Of je nu een prachtig sieraad voor jezelf koopt of het cadeau wilt geven aan een geliefde, wij zorgen ervoor dat het mooi ingepakt wordt.

De sieraden worden met zorg voor je ingepakt en zijn een feestje om weg te geven!

Dus heb je een verjaardag, of ga je bijvoorbeeld op ziekenbezoek en heb je geen tijd om een cadeautje te kopen in een fysieke winkel? Wij versturen elke werkdag, dus het cadeau wordt snel geleverd.

Mijn sieraad laten inpakken, hoe werkt het?

  • Bij het artikel dat je bestelt kun je kiezen bij de vraag; Is het een Cadeautje? Met Ja of Nee.
  • Kies je voor Ja dan pakken we het cadeautje voor je in en sturen het zo snel mogelijk op. Dit betekent dat we op werkdagen de bestellingen die voor 16.00 geplaatst zijn nog diezelfde dag verzenden. Zo kun je snel genieten van het cadeautje.
  • Bijna alle cadeautjes worden verzonden in een brievenbusdoosje, zodat ze mooi glad en onbeschadigd bij jou aankomen.

Gratis inpak Ceadeu ServiceVoor wie kan ik een cadeautjes bestellen?

  • Verjaardagen: Verras iemand met een prachtig sieraad!
  • Ziekenbezoek: Geen tijd om een cadeautje te kopen in een fysieke winkel? Wij versturen snel!
  • Vriendinnen: Deel de liefde met een mooi ingepakt cadeau.
  • Kinderfeestjes: Maak elk kinderfeestje extra bijzonder.

Bestelling laten versturen als cadeau

Wil je de sieraden als cadeau laten versturen naar de jarige, of iemand die wel een opsteker kan gebruiken? Dat kan! Je vult dan bij het afleveradres de naam en het adres is van de ontvanger van het cadeau en wij zorgen dat het cadeautje zo snel mogelijk wordt verzonden.

Wij verkopen verschillende soorten cadeau's:

Voor de cadeau inpak service is helemaal gratis, je krijgt als Idhuna klant het mooiste Kerst cadeau inpak servicepakpapier, de stickers, linten en cadeau zakjes. Bijna alle cadeautjes worden verzonden in een brievenbus doosje zodat wij er zo zeker mogelijk van zijn dat de cadeautjes mooi glad en onbeschadigd bij jou aankomen. Mocht het om een heel klein cadeautje gaan dan kan het zijn dat we de cadeau verpakking los bij het cadeautje doen, bijvoorbeeld een cadeauzakje met sticker, en dan in een bubbeltjes enveloppe. Jouw cadeautje is dan makkelijk zelf te verpakken en de cadeau verpakking komt mooi glad aan.

Cadeau verpakkingen los bestellen

Vind je onze cadeau zakjes helemaal geweldig, en wil je ze ook gebruiken om andere cadeautjes in te verpakken? Wij verkopen ze ook los! Je kunt onze mooie pastel kleurige cadeauzakjes vinden op de speciale pagina met alle cadeau zakjes.

Kerst cadeau inpak Service

Je kunt bij ons ook terecht voor kerst cadeautjes, hiervoor hebben we geweldig kerstpapier voor jou ingekocht! Zodat je de mooiste kerst cadeautjes weg kunt geven.

 

© 2007 - 2024 Idhuna Jewels | sitemap | rss