Leren kinderarmbanden nieuwe collectie

8-10-2020

Speciaal voor de kleintjes hebben wij een armbanden collectie ontworpen gemaakt van 100% echt leer. De armbanden zijn ontworpen in mooie modekleuren van dit seizoen.

Leren jongens armband turquoiseStoere leren jongens armbanden

De leren jongens armbanden zijn gemaakt van gevlochten leer met een dikte van drie of vier mm. Het leer dat verwerkt is in de armbanden heeft een stoere, soms zelfs een vintage uitstraling.

De sluitinkjes van de armbanden zijn gemaakt van een mooie kwaliteit nikkelvrij metaal.

De leren armbanden voor jongens hebben wij ook in een uitvoering met drie smalle strengen leer. De strengen hebben dan elk een dikte van 2 mm.

Schattige leren meisjes armbanden
Leren meisjes armbanden

Voor meisjes hebben wij ook een hele mooie collectie leren armbanden ontworpen. Vrij snel nadat de leren jongens armbanden online kwamen was er eigenlijk al veel vraag naar een meisjes collectie.

Deze meisjes collectie is net een beetje anders als de jongens collectie. De armbandjes zijn verkrijgbaar in meer kleuren en aan de armbandjes zijn hartjes schuivers en vlinder schuivers aangebracht. De sluiting van de leren meisjes armbanden is hetzelfde als bij de jongens.Leren meisjes armbanden

Lengte van de leren jongens en meisjes armbanden

Voor de lengte van de leren kinder armbanden ga je naar het keuze menu bij het artikel. Hier Heb je de keuze uit de lengtes 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 en 20 cm.

Onder deze pagina vind je de leren kinderarmbanden van onze nieuwe collectie.

© 2007 - 2024 Idhuna Jewels | sitemap | rss