per pagina
Sorteer op
    1 - 36 van 56 resultaten
  • 1
  • 2

Kralen kinder armbanden

kinderarmbanden met kralen, hier vind je alleen kralen armbandjes in verschillende prachtige kleuren combi's. De meeste kinderarmbanden met kralen zijn gemaakt van rocailles kraaltjes,  maar we verkopen ook jongens armbandjes met houten kralen.

Meisjes armbanden 

De meeste kralen armbandjes die wij verkopen zijn voor meisjes. De kleuren combinaties aan de kralen armbandjes proberen wij zoveel mogelijk te matchen met de laatste modekleuren van het seizoen. Zodat er altijd wel een mooi kralen armbandje te vinden is dat bij de meisjes kleding outfit past. 
De kralen aan de armbanden combineren we met schattige bedels en bijvoorbeeld goudkleurige of zilverkleurige kralen. Voor meisjes zijn dit vaak kleine hartjes bedels, of bijvoorbeeld bloemen bedels. De bedels geven de kleine meisjes armbanden net dat beetje meer uitstraling. Tijdens de Sinterklaas periode hebben we bij Idhuna Jewels ook ontzettend leuke schoencadeautjes.

Kinder kralen armbanden met en zonder sluiting 

Bij Idhuna Jewels zijn de kinder armbanden verkrijgbaar met en zonder sluiting. Zonder sluiting is erg handig vanwege het gemak waarmee ze om gedaan kunnen worden. Kinderen hebben geen hulp nodig bij het om doen. Deze kinder armbanden zonder sluiting zijn gemaakt van elastisch materiaal waardoor het om doen erg gemakkelijk gaat.

Ben je meer een persoon van leren armbanden, en een iets stoerder voorkomen, dan kun je ook altijd een kijkje nemen bij onze leren kinderarmbanden. Zeker de moeite waard en verkrijgbaar voor jongens en meiden.

Liefs Jojanneke - Idhuna Jewels

© 2007 - 2024 Idhuna Jewels | sitemap | rss