Sinterklaas weer in het land

En wat gaat zo'n jaar dan toch snel! Het lijkt nog maar zo kort geleden dat we met zijn allen rond de kerst tafel zaten, en nu is het al weer bijna Sinterklaas. De goedheiligman is alweer in het land en dat betekent dat de kindjes weer een schoentje mogen zetten.

Er was dit jaar veel paniek rond de aankomst van Sinterklaas, want de stoomboot was gezonken, zo was te zien in het Sinterklaas journaal. Uiteindelijk kwam het natuurlijk allemaal weer goed, maar het was wel even spannend.

Bij Sinterklaas horen natuurlijk cadeautjes

Ja bij Sinterklaas horen natuurlijk cadeautjes, en wat is er makkelijker dan de cadeautjes online bestellen? Gewoon vanuit je luie stoel. Bij Idhuna Jewels hebben we geweldige cadeautjes voor de allerkleinsten, zoals bijvoorbeeld mooie leren kinderarmbanden, maar ook schattige kralen armbandjes. Dus ben je nog op zoek naar een leuk lief cadeautje? Neem dan snel eens een kijkje bij al dat moois.

Sinterklaas cadeautjes Idhuna Jewels Pakjesavond 2022 vieren

Pakjes avond wordt over het algemeen gevierd op 5 december, op deze avond komt de Sint langs met zijn schimmel en zijn Pieten om mooie cadeautjes uit te delen. Pakjesavond is een gezellige avond met lekkere warme chocomel en speculaas, pepernoten, kruidnoten en natuurlijk taai taai. 

Tegenwoordig zien we vooral bij grotere kinderen en volwassenen de surprises. Een leuke traditie waarbij je een mooi knutselwerk in elkaar zet om daarin je cadeau te verstoppen. De gekste en grappigste creacties komen vaak voorbij. Ben je nog op zoek naar een cadeau voor in je surprise? Bij Idhuna Jewels verkopen we geweldige sieraden voor een leuke prijs. Voor een vrouw zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan mooie stalen oorbellen voor in de surprise, of een leuke armband, maar een kettinkje van staal kan natuurlijk ook altijd.

Drukke tijden bij Idhuna Jewels

Door de feestdagen, die nu natuurlijk eigenlijk al beginnen, breken er voor ons bij Idhuna Jewels drukke tijden aan. Heel veel bestellingen en natuurlijk ook een heleboel cadeautjes om in te pakken. Zeker nu met de nieuwe inpak service is het drukker dan druk. Sint geeft natuurlijk graag een mooi ingepakt cadeautje weg. 

Sinterklaas cadeau laten inpakken?

Lijkt het je als hulp Sint een handig idee? Alle Sinterklaas cadeautjes laten inpakken? Voor een klein bedrag pakken wij alle Sinterklaas cadeautjes graag voor je in. Je vindt de Sinterklaas cadeau inpak service in deze link. Misschien we even goed om erbij te vermelden is dat wanneer je de Sinterklaas cadeau inpak service toevoegt aan je bestelling, je dit maar één keertje hoeft te doen, wij pakken dan alle Sinterklaas cadeautjes voor je in. Super handig toch?

© 2007 - 2024 Idhuna Jewels | sitemap | rss