per pagina
Sorteer op
    1 - 32 van 48 resultaten
  • 1
  • 2

Oorringen oorbellen met hangers

Oorringen met hangers zijn helemaal de trend van dit moment, en natuurlijk kopen wij deze geweldige oorringen met hangers graag voor je in. Idhuna Jewels verkoopt de oorringen met bedels zowel in de kleur goud als in de kleur zilver. Aan de oorringen hangen verschillende soorten hangers, zoals bijvoorbeeld hartjes, sterren, kralen hangers, pareltjes en zo nog veel meer mooie hangers.

Oorringen oorbellen met hangers zilver

Onze oorringen met hanger zijn voornamelijk gemaakt van staal, de zilverkleurige oorringen met hanger die wij verkopen zijn ook merendeel van staal gemaakt. Wil je zeker weten of de oorringen  van staal gemaakt zijn? Kijk dan even bij de beschrijving. De oorringen met hanger (zilver) zijn opgeleukt met kralen hangers in vrolijke kleuren of met een mooie stalen hanger in de kleur zilver. Hangers voor oorringen dames zijn er in allerlei soorten, vormen en maten. Enkele voorbeelden van de vormen van hangers zijn:

Oorringen met hangers kralen

Bij Idhuna Jewels hebben we ook veel oorringen met kralen hangers in ons assortiment. De kralen aan de oorringen zijn gemaakt van glas, natuursteen, kunststof of staal. Vaak hebben de oorringen met kralen hangers een kleuren thema, wij maken de combinaties van deze oorringen met hangers vaak helemaal zelf wat deze handgemaakte oorbellen tot unieke items maakt. Bijvoorbeeld; rode kralen bij elkaar in verschillend formaat.

Ook verkopen wij parel kralen aan de oorringen, parels zijn het helemaal op dit moment en zijn favoriet bij veel van onze klanten, deze parel oorbellen zijn dan ook echte hardlopers.

Oorringen met hanger goud kopen?

Bestel je oorringen met hangers in de kleur goud snel en makkelijk bij Idhuna Jewels. De kleur goud zie je op dit moment steeds vaker voorbij komen. Goud is een warme kleur en combineert goed op kleding in felle zomerkleuren. In onze festival sieraden collectie zie je ook veel goudkleurige sieraden voorbij komen.

Ons hele assortiment oorringen, dus ook zonder hangers vind je op onze speciale oorringen pagina, hier vind je alle soorten oorringen bij elkaar, van ovale oorringen tot kleine oorringetjes!

Voorbeelden van oorringen:

De meest fantastische oorringen met hanger bestel je bij Idhuna Jewels


 

© 2007 - 2024 Idhuna Jewels | sitemap | rss