Sorteer op

Parel Oorbellen

Shop bij Idhuna Jewels de mooiste Parel oorbellen van dit moment, wij hebben een groot assortiment stalen Parel oorbellen waar je heel blij van wordt. We verkopen de Parel oorbellen in de kleuren goud en zilver.

De parels hangen aan oorringetje of zijn bevestigd aan een oorknopje. Parel oorbellen zijn helemaal hot op dit moment.

Wil je meer zien van ons grote mooie assortiment sieraden? Shop bij ons snel, veilig en makkelijk!

Zoetwater parel oorbellen

De parels aan de oorbellen die wij verkopen zijn zoetwater parels van een mooie kwaliteit. Hierdoor zijn de parels allemaal verschillend van vorm en kan het zo zijn dat de vorm iets afwijkt van de vorm op de foto. Sommige parels hebben een glad uiterlijk en andere zoetwater parels zijn wat ruiger van uiterlijk.

Parel look kralen aan de parel oorbellen

Sommige oorbellen zijn voorzien van parel look kralen. Dus kralen die op parels lijken maar geen echte parels zijn. Als aan de oorbellen imitatie parels hangen of bevestigd zijn dan staat dat heel duidelijk uitgelegd  in de beschrijving van het artikel. En natuurlijk is de prijs dan ook een stukje lager. De parel kralen zijn bevestigd aan stalen haakjes of aan stalen creolen in de kleuren zilver of goud.

Parel Oorbellen makkelijk bestellen bij Idhuna Jewels

Parel Oorbellen bestel je snel en makkelijk bij Idhuna Jewels. Bij een bestelling vanaf 25 euro betaal je geen verzendkosten en de Parel Oorbellen worden zorgvuldig verpakt naar u toe verzonden in een neutrale verpakking.

Stalen parel oorbellen met schakel goudParel oorbellen Stainless Steel ZilverParel Oorbellen Chirurgisch StaalParel oorringen staal goud

Voordelen van Parel oorbellen bestellen bij Idhuna Jewels

Kies hier het model Oorbellen

Kettingen Dames fashion | Idhuna JewelsArmbanden Dames - Idhuna JewelsKinderarmbandjes - Idhuna Jewels

 

© 2007 - 2024 Idhuna Jewels | sitemap | rss