Herroepingsrecht
 

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. Indien Idhuna Jewels reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten.
 

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na de annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ordernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via idhuna@kpnplanet.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Op producten die speciaal voor u op maat worden gemaakt of bijvoorbeeld voor u worden gegraveerd is het herroepings recht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na een succesvolle betaling definitief. Zie voor meer informatie artikel 6 van onze algemene voorwaarden.  

Het herroepingsformulier kunt u hier downloaden


Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Idhuna Jewels heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.   

Retouradres: Idhuna Jewels, Paulus Potterstraat 22, 3351JS, Papendrecht

© 2007 - 2023 Idhuna Jewels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel