Herroepingsrecht
 

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. Indien Idhuna Jewels reeds een betaling heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan jou terugstorten.
 

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na de annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van eigen huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Als je gebruik maakt van uw herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via idhuna@kpnplanet.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Op producten die speciaal op maat worden gemaakt of bijvoorbeeld worden gegraveerd is het herroepings recht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na een succesvolle betaling definitief. Zie voor meer informatie artikel 6 van onze algemene voorwaarden.  

Het herroepingsformulier kunt u hier downloaden


Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij het bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan de betaling aan Idhuna Jewels is gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen terugbetaald.   

Retouradres: Idhuna Jewels, Paulus Potterstraat 22, 3351JS, Papendrecht

© 2007 - 2023 Idhuna Jewels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel