-64%

Oorbellen Chirurgisch Staal Beertjes voor meisje knopjes zilver

Artikelnummer: M105
Artikel 49 van 69
€ 6,95 € 2,50 (inclusief btw)

Oorbellen Chirurgisch Staal Beertjes voor meisje knopjes zilver

Oorbellen voor kinderen gemaakt van chirurgisch staal. De oorbellen zijn zilver van kleur en hebben de vorm van een beertje, de oogjes en het naveltje zijn in de vorm van ronde gaatjes in het beertje aangebracht.

 

EIGENSCHAPPEN STALEN beertjes OORBELLEN:

  • Sieraden worden steeds vaker gemaakt van edelstaal, vanwege de voordelen ten opzichte van andere metalen. Door de hardheid van rvs vervormen de sieraden niet of nauwelijks. En op stalen sieraden krijg je veel minder snel krassen als bijvoorbeeld op goud of zilver.
  • Een belangrijke eigenschap van edelstaal is dat mensen met een nikkel of zilverallergie, geen problemen ervaren bij het dragen van staal. Stalen sieraden zijn produkt en zeewater bestendig en geven niet af op de huid. Ook verkleuren ze niet.

AFMETING VAN DE Beertjes oorbellen:

  • Bij alle sieraden staat een afmeting, meestal in centimeters, soms in milimeters. Het is het makkelijkst om er even een lineaal bij te pakken. Zodat je een goed beeld krijgt van het formaat van het sieraad. Dit om te voorkomen dat een sieraad in de werkelijkheid tegenvalt omdat het groter of juist kleiner is als je dacht.

 

? Vind je dit artikel helemaal te gek?! Deel het op Facebook, Twitter, Pinterest of andere social media door te klikken op de knoppen onderaan deze pagina. ?

AFMETING VAN DE SIERADEN:

Bij alle sieraden staat een afmeting, meestal in centimeters, soms in milimeters. Het is het makkelijkst om er even een lineaal bij te pakken. Zodat je een goed beeld krijgt van het formaat van het sieraad. Dit om te voorkomen dat een sieraad in de werkelijkheid tegenvalt omdat het groter of juist kleiner is als je dacht

 

Specificatie Omschrijving
Materiaal Staal
Kleur Zilver
Subkleur Geen
Symbool Dier
Merk Idhuna Jewels
Verzending Gratis bij een bestelling vanaf 50 euro
Levertijd 1 werkdag
Soort oorbellen Oorknopjes
Voordelen Idhuna Jewels Sieraden bestellen online webshop
© 2007 - 2024 Idhuna Jewels | sitemap | rss