De collectie armbanden van het merk Brace

De armbanden van Brace zijn speciaal gemaakt voor heren. De stoere armbanden zijn gemaakt van mooie natuurlijke materialen. Ook de kleuren zijn heel naturel, de armbanden zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en bruin. Brace leren armband

In de basis zijn de armbanden gemaakt van leer, veel gevlochten leer, maar ook glad leer en leer met een ruwe grove afwerking. Het leer is van prachitge kwaliteit, maar let er wel op dat elke soort leer niet goed tegen water kan. Net zoals je met je leren schoenen niet het water in loopt. Zo behandel je ook je armband. 

Dit houdt ook in dat je je leren armband liever niet in een vochtige ruimte zoals de badkamer laat liggen. De armband zal hier sneller door slijten.

De sluitng van de Brace armband is gemaakt van robuust roestvrij staal. Het voordeel hiervan is dat de armband niet verkleurt en niet afgeeft op de huid. Ook is roestvrij staal ideaal voor mannen met een metaal allergie. 

Brace zwarte leren armband met rvs sluitingDe Rvs sluiting wordt in elkaar geschoven en is ook nog voorzien van een magneet. Je zult de armband dus niet zo snel verliezen.

Tegenwoordig zie je veel mensen met een allergie voor metaal of voor zilver. Maar eigenlijk kan bijna iedereen tegen staal. Wij zien dit ook terug in de ervarigen van onze klanten. Zij zijn erg tevreden over onder andere onze stalen oorbellen.

© 2007 - 2024 Idhuna Jewels | sitemap | rss