Sorteer op

Eenhoorn oorbelenEenhoorn oorbellen - Unicorn oorbellen voor kinderen

Zijn ze niet schattig?...onze nieuwe collectie eenhoorn oorbellen staat nu online! En wij vinden ze geweldig! De oorbellen zijn gemaakt van 925 zilver en de meeste oorbellen hebben een gekleurd epoxy laagje.

Onze eenhoorn oorbellen zijn verkrijgbaar in lieve pasteltintjes met veel roze en wit, voor kleine meisjes geweldig om te dragen.

Betekenis van de eenhoorn oorbellen

De eenhoorn is een fabel dier dat op een paard lijkt met een lange gedraaide hoorn op het midden van zijn voorhoofd. Eenhoorns zijn bekend uit mythen en legenden en je ziet de eenhoorn vaak voorbij komen in sprookjes en fabels. De eenhoorn staat symbool voor magie, maar wordt ook wel gezien als een geluksbrenger. Ook staat de eenhoorn symbool voor kracht,gezondheid, zuiverheid, vernieuwing en puurheid.

Magische Eenhoorn Oorbellen van 925 Zilver: Sprankelende Fantasie voor Elke Dag

In de wereld van sieraden zijn eenhoorn oorbellen een betoverende keuze voor degenen die een vleugje magie aan hun stijl willen toevoegen. Wanneer deze mysterieuze wezens worden gecombineerd met de puurheid van 925 zilver, ontstaat er een onweerstaanbare mix van elegantie en fantasie.

1. Betoverend Design:
Eenhoorn oorbellen zijn beroemd om hun charmante ontwerp, en wanneer ze worden vervaardigd van 925 zilver, krijgen ze een tijdloze uitstraling. De gedetailleerde vorm van de eenhoorn, met zijn sierlijke manen en magische hoorn, maakt deze oorbellen tot kleine kunstwerkjes die de verbeelding aanspreken.

2. Toverachtige Symboliek:
De eenhoorn staat symbool voor zuiverheid, kracht en magie. Door deze symboliek te combineren met de duurzaamheid van 925 zilver, krijgen de oorbellen een extra laag van betekenis. Het dragen van eenhoorn oorbellen kan een herinnering zijn aan de kracht van dromen en de magie die in het alledaagse schuilt.

3. Speels en Stijlvol:
Eenhoorn oorbellen van 925 zilver zijn niet alleen speels, maar ook uitzonderlijk stijlvol. De combinatie van de zilveren basis met de fantasierijke vorm van de eenhoorn maakt deze oorbellen geschikt voor zowel kinderen als volwassenen die hun jeugdige geest willen omarmen.

4. Veelzijdigheid in Draagbaarheid:
Of je nu naar je werk gaat of een avondje uit hebt gepland, eenhoorn oorbellen passen bij elke gelegenheid. Hun veelzijdigheid maakt ze geschikt voor zowel casual als meer formele looks, en ze voegen een speels accent toe aan elke outfit.

5. 925 Zilver: Een Duurzame Keuze:
De keuze voor 925 zilver voegt niet alleen glans en elegantie toe, maar ook duurzaamheid aan de oorbellen. 925 zilver, bestaande uit 92,5% puur zilver en 7,5% andere metalen, staat bekend om zijn kwaliteit en langdurige glans, waardoor deze oorbellen een investering zijn voor de toekomst.

Kortom, Unicorn oorbellen van 925 zilver brengen de betoverende wereld van fantasie en de tijdloze schoonheid van zilver samen. Ze zijn niet alleen een accessoire; het zijn kleine magische metgezellen die een vleugje speelse elegantie toevoegen aan elke dag. Dus waarom niet de magie omarmen en jezelf trakteren op een paar sprankelende eenhoorn oorbellen van 925 zilver? Het is de perfecte manier om elke dag een beetje magischer te maken.

© 2007 - 2024 Idhuna Jewels | sitemap | rss