Zomercollectie Stainless Steel oorbellen 2021

Vol trots tonen wij hier de nieuwe zomer collectie stainless steel oorbellen, ( oorbellen van Chirurgisch Staal) de zomer collectie bestaat voornamelijk uit de kleuren goud en zilver. Rosé goud wordt op het moment minder gedragen.

Oorbellen Stainless SteelOorringen met bedeltjes zomer trend 2021

Deze zomer zien we veel kleine stalen oorringen met bedeltjes, vooral de kleur goud is op dit moment helemaal trendy. De meeste oorringen hebben een doorsnee van 10 mm en zijn slank van vorm met een mooie klik sluiting. 

Aan de oorringen vind je allerlei soorten bedeltjes, van parels tot schelpjes, maar natuurlijk ook kleine edelsteentjes of natuursteentjes. Alles heel minimalistisch en fijntjes.

De gekleurde natuursteen bedeltjes zijn vaak opgeleukt met mini bedeltjes in de vorm van een sterretje of hartje. 

Grote Oorringen zijn ook nog steeds helemaal hip, vooral bewerkte oorringen, bijvoorbeeld in een gedraaid patroon, net als een touw. Of bijvoorbeeld oorringen in een bamboe patroon zien we ook vaak deze zomer. Onderaan deze pagina vind je onze hele nieuwe zomer collectie Stainless Steel oorbellen.

Wil je Idhuna Jewels beoordelen? Laat dan je mening achter via google reviews

Doortrek oorbellen met kettinkje

Ook de bekende doortrek oorbellen zijn helemaal terug van weggeweest. En dan het liefst lekker lang met een mooi bedeltjes of klein steentje onderaan het kettinkje.

Ook zien we veel vlinders, hartjes en klavertjes vier, vooral in mini oorknopjes of als klein hangertje aan een oorbel.

Sorteer op
Geen resultaten gevonden. Probeer andere filters te gebruiken.
© 2007 - 2024 Idhuna Jewels | sitemap | rss