Groene oorbellen dé trend van dit momentDe modekleur van deze zomer is groen!

Misschien is het je wel opgevallen, maar misschien ook niet. Dit voorjaar en deze zomer zien we heel veel groen voorbij komen, van mintgroen, tot grasgroen en zelfs gif groen, je kunt het zo groen niet bedenken, alles is mogelijk! Veel kleding zoals shirts en jasjes zijn verkrijgbaar in de kleur groen, en zelfs schoenen zien we in de kleur groen, of bijvoorbeeld in de kleur wit met groene details, de kleur groen is gewoon dé trend kleur van dit moment.

On-trend in de kleur groen

Dus wil je er deze zomer lekker on-trend bij lopen dan moet je echt nog even op pad om jouw favoriete groene kleding, tassen en natuurlijk groene sieraden te scoren. 

Groene Sieraden

Het voordeel van de kleur groen is dat de kleur groen eigenlijk iedereen wel staat. Vooral het Kermit de Kikker groen wat je op dit moment erg veel ziet is een vrolijke sprekende kleur en makkelijk te combineren met andere kleuren zoals bijvoorbeeld roze of blauw. En bij deze groene broeken, shirts, jasjes, tassen of schoenen is het natuurlijk geweldig om bijpassende groene sieraden te dragen! Groene oorbellen, een ketitnkje met een groene hanger, of een armbandje met groene details gecombineerd met bijvoorbeeld de kleur goud of zilver.

Hippe groene oorbellen

Voor de kleur groen dit voorjaar en deze zomer geldt; hoe feller, hoe beter. Je kunt dus helemaal los op mooie grote statement oorbellen met een groen accent, of helemaal in de kleur groen. Bij Idhuna Jewels zijn we ook dol op de kleur groen, zeker in combinatie met de kleur goud in onze stalen oorbellen, en wij hebben dan ook een heleboel groene oorbellen voor jou ingekocht. 

Vooral de oorringen met kraaltjes zien we nog steeds veel op dit moment, en zijn natuurlijk geweldig met een groen kraaltje gecombineerd met een goud kraaltje. 

Ketting met groene kraaltjes

Ook een groene kralen ketting, vooral met de mooie rocailles kraaltjes en dit in combi met pareltjes en goudkleurige kraaltjes doen het erg goed deze zomer. De rocailles ketting zien we vaak terugkomen in combinatie met andere kettingen voor het multi layered effect. De rocailles ketting is verkrijgbaar in meerdere kleuren combinaties, lekker vrolijk om te dragen deze aankomende zomer!

© 2007 - 2024 Idhuna Jewels | sitemap | rss