Sorteer op

Geluks sieraden

Er bestaan op deze wereld heel veel symbolen die erom bekend staan dat ze je geluk kunnen brengen. Eigenlijk zijn het er teveel om op te noemen, maar we gaan toch een poging wagen om de meest voorkomende symbolen hier voor jou uit te leggen. Idhuna Jewels verkoopt een mooie collectie geluks sieraden.

Boeddha voor geluk

Het symbool Boeddha bij sieraden als bedeltje bijvoorbeeld of hanger aan een ketting staat voor geluk, blijheid, welvaart, gezondheid en succes. 

Het Infinity tekenInfinity teken sieraden symbool

Het infinity teken is het symbool van oneindigheid, of eeuwigheid. Je kunt een sieraad met dit sybool bijvoorbeeld geven aan iemand om jouw liefde voor hem of haar uit te drukken. Je zegt hiermee dan eigenlijk dat jullie liefde of vriendschap nooit voorbij gaat.

Geluks sieraden klavertjes vier stalen ketting dames goudHet klavertje vier

Het klavertje vier staat alom bekend als een geluks symbool. Iedereen weet wel dat als je tussen alle klavertjes drie een klavertje vier vindt dit geluk brengt omdat dit bijna niet voorkomt en dus heel zeldzaam is. De vorm van een klavertje vier doet een beetje denken aan een kruis, de vier blaadjes staan voor: 

  • Vertrouwen
  • Geluk
  • Liefde
  • Hoop

Wanneer je een sieraad cadeau geeft met een klavertje vier, dan zal degene die het cadeautje ontvangt zeker begrijpen dat het bedoeld is om een beetje geluk te brengen en om te ontvanger een hart onder de riem te steken. Een heel mooi gebaar dus om te geven, en des te mooier om te krijgen.

Geluks sieraden makkelijk te bestellen bij Idhuna Jewels

Geluks sieraden bestel je snel en makkelijk bij Idhuna Jewels. Bij een bestelling vanaf 25 euro betaal je geen verzendkosten en de geluks sieraden worden zorgvuldig verpakt naar u toe verzonden in een neutrale verpakking.

Voordelen van geluks sieraden bestellen bij Idhuna Jewels

 

Liefs Jojanneke - Idhuna Jewels

 

Kettingen Idhuna JewelsEnkelbandjes Idhuna Jewels

 

© 2007 - 2024 Idhuna Jewels | sitemap | rss