Idhuna Jewels bestaat 15 jaar

Deze maand bestaan wij op de kop af 15 jaar! En dat is natuurlijk wel een bijzondere mijlpaal! Al 15 jaar lang verkoop ik (Jojanneke) via mijn website Idhuna Jewels mijn favoriete sieraden. Aan de website werken doe ik met veel plezier en ik doe dan ook alles zelf. Van fotograferen, teksten schrijven, headers ontwerpen tot sieraden maken. Een website op deze manier runnen is ontzettend leuk om te doen en ook uniek, omdat elk klein detail vanuit het niets is ontstaan. Idhuna Jewels bestaat 15 jaar

Een website runnen is een intensieve job waar veel bij komt kijken, maar het is zeker de moeite waard! Het klanten contact vind ik persoonlijk één van de leukste werkzaamheden, proberen om mijn klanten te geven waar zij blij van worden. Maar zelf sieraden ontwerpen en maken in de mooiste kleuren combinaties en deze sieraden dan uiteindelijk op de website verkopen geeft ook een ontzettend voldaan gevoel. Ik kan hier mijn tijd uren en uren mee doorbrengen. Ik maak voornamelijk kralen armbanden, wikkelarmbanden, leren kinderarmbandjes, kralen kinderarmbandjes, kralen kettingen voor dames, kralen kettingen voor kinderen, leren dames armbanden en enkelbandjes. Ook verkoop ik stalen oorbellen maar deze zijn meestal ingekocht bij één van onze leveranciers.

Afgelopen jaar ben ik met al werkzaamheden verhuisd naar een grotere werkkamer. Het werken is nu een stuk fijner en makkelijker geworden. Later zal ik hier meer over schrijven en ook wat foto's plaatsen.

© 2007 - 2024 Idhuna Jewels | sitemap | rss